Fiets met Klarna betalen

Bever klarna achteraf betalen

Bever

  • Met Klarna betalen

  • Snelle bezorging

Shoppen
VidaXL achteraf betalen meubels wonen kleding heren dames klarna

VidaXL

  • Met Klarna betalen

  • Snelle bezorging

Shoppen

Een fiets kopen met Klarna

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets en wil je deze graag zo snel mogelijk in huis hebben zonder direct te betalen? Dat kan door een fiets met Klarna te betalen. Een fiets is in Nederland een onmisbaar vervoermiddel in het straatbeeld en het is daarnaast ook erg gezond voor je. Van jong tot oud zit men op de fiets. Overal waar je kijkt zal je een tweewieler zien. Of het nou een tijdschrift, een commercial op Youtube of een instagram post is… Je ziet in veel gevallen een fiets! De eerste fiets is in 1917 ontwikkeld in Duitsland, maar die leek verre van op de fiets waar we nu tegenwoordig op fietsen. De prijzen van een fiets variëren van enkele honderden euro’s tot enkele duizenden euro’s voor een elektrische fiets.

Fiets achteraf betalen met Klarna

Klarna biedt jou de optie om jouw fiets achteraf te betalen. Je koopt eenvoudig een fiets in één van de bovenstaande webshops en deze zal worden thuisbezorgd. Pas na ontvangst van jouw tweewieler hoef je de fiets te betalen. Je ontvangt van Klarna een digitale acceptgiro en deze kan je met één klik betalen. Je krijgt van Klarna maar liefst 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Als je nog even langer wil nadenken, kan dat uiteraard ook. Tegen een kleine bijdrage kan je dit verlengen tot maar liefst 30 dagen.

Elektrische fiets Klarna

Voor mensen die lange afstanden afleggen en die graag willen trappen, maar ook soms even willen chillen, is de elektrische fiets heel handig. Een elektrische fiets met Klarna betalen kan je ook in de bovenstaande online shops. De elektrische fiets staat ook bekend als e-bike en geeft ondersteuning vanaf de trapas, het achterwiel of het voorwiel. Dit varieert per model en merk. Vooral oudere mensen maken gebruik van een elektrische fiets. Koop jouw e-bike met Klarna vandaag nog en betaal achteraf.

Transportfiets: de ideale fiets om te bestellen met Klarna 

Zoals de naam al zegt is een transportfiets gecreëerd om middelen te transporteren. Zo’n transportfiets heeft een bagagedrager aan de voorkant, waardoor het makkelijk is om dingen mee te nemen.

Koop een Omafiets met Klarna

De omafiets geet dan wel zo, maar is echt een klassieke fiets in Nederland. Zowel jongeren als volwassenen fietsen massaal op een omafiets. De fietsen zijn vrij betaalbaar en ideaal om korte stukjes mee af te leggen. Daarnaast heeft de omafiets geen versnellingen en heb je hierdoor dus weinig onderhoudskosten.

Racefiets Achteraf betalen met Klarna

Ben je een echte racer en zoek je graag de snelheid op? Dan is een racefiets echt jouw ding. Een racefiets is speciaal gebouwd om te racen. De fiets is erg licht van gewicht en kunnen speciaal aangepast worden aan jouw wensen.