Hoe werkt Klarna?

Achteraf betalen is heel interessant voor consumenten. Doordat er steeds vaker internetfraude voorkomt, wil je natuurlijk dat je zeker bent dat je jouw bestelling thuisgestuurd krijgt. Met Klarna kan je heel eenvoudig een bestelling plaatsen zonder dat je direct betaald. De betaling wordt namelijk pas na ontvangst van de producten gedaan.

Hoe werkt Klarna?

Het betalen met Klarna is heel simpel. Door Klarna als betaalmethode te kiezen wil je eerst graag je producten ontvangen, voordat je daadwerkelijk betaald. Je krijgt van Klarna 14 (en op aanvraag 30) dagen om jouw bestelling te voldoen. 

Zo werkt Klarna!

 1. Klik op één van de aangesloten Klarna winkels in ons overzicht
 2. Shop jouw favoriete producten en plaats deze in je winkelwagen
 3. Vul jouw persoonsgegevens in en ga verder.
 4. In de betaalsectie kies je voor Klarna
 5. Rond de bestelling af en je hebt betaald
 6. De webshop gaat jouw order verwerken en deze ontvang je meestal binnen 2 werkdagen in huis
 7. Na verzending van de order zal ook Klarna jou een digitale acceptgiro sturen, maar het is ook mogelijk dat zij deze per post versturen. Dit is afhankelijk van de afspraken met de webshop
 8. De betaaltermijn van 14 of 30 dagen start zodra je de producten ontvangen hebt. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om jouw product(en) rustig uit te proberen en te ervaren. 
 9. Als je besloten hebt om de producten te behouden, kan je eenvoudig via de Klarna App jouw bestelling betalen. Met één druk op de knop kan je met iDeal jouw Klarna factuur voldoen.

Nice to know:

 • Je betaalt pas als je je producten houdt
 • Als je producten gaat retourneren gelden de retourvoorwaarden van de webshop. Aan Klarna betaal je geen extra kosten of rente.