Alle Klarna Winkels in één overzicht

Salontopper klarna achteraf betalen winkels parfum cosmetica make up

Salontopper

  • Met Klarna betalen

  • Snelle bezorging

Shoppen
VidaXL achteraf betalen meubels wonen kleding heren dames klarna

VidaXL

  • Met Klarna betalen

  • Snelle bezorging

Shoppen
drogisterij-net-klarna-achteraf-betalen

Drogisterij.net

  • Met Klarna betalen

  • Snelle bezorging

Shoppen
Parfum make up achteraf betalen met Klarna bij Perfumetrader

Perfumetrader

  • Met Klarna betalen

  • Snelle bezorging

Shoppen

Parfum Klarna

Geuren en parfum horen bij de mens. Iedereen vindt het prettiger om fris en lekker te ruiken. Beeld je eens in dat je naast iemand zit die niet fris ruikt, dat gaat ten koste van jouw emotie en stemming. Parfum met Klarna betalen is ideaal voor iedereen die goede geuren thuisbezorgd wilt krijgen zonder daarvoor direct te betalen. Je hebt damesparfum en herenparfum en beide kun je met Klarna kopen. Daarom shop je direct en eenvoudig bij de bovenstaande winkels.

Dit is waarom je parfum met Klarna moet betalen

Klarna biedt veel extra voordelen als je Parfum met Klarna betaald. Het grootste bijkomende voordeel is dat je niet direct voor jouw parfum hoeft te betalen. Parfum is altijd goed om in de kast te hebben liggen, zodat je mooi kan wisselen van geuren. Als je vaak dezelfde parfum gebruikt, zal je de geur op een gegeven moment niet meer ruiken. Verder krijg je 14 dagen de tijd om de factuur van Klarna te voldoen. Hierdoor kan je eerst 14 dagen bedenken of je de geur echt wil behouden. Als je deze wilt retourneren, betaal je geen extra kosten. Als je besluit de parfum te behouden, dan kan je deze betalen via de Klarna App. Je hoeft maar één keer in te loggen en eenmalig jouw bankrekening te koppelen en in de toekomst betaal je simpel met één druk op de knop.

Hoe kan je parfum achteraf betalen met Klarna?

Achteraf betalen wordt alsmaar populairder in Nederland. Steeds meer webshops accepteren deze betaalmethode. Parfum achteraf betalen met Klarna is veilig, betrouwbaar en snel gedaan. Kies in het overzicht een winkel zoals Ici Paris of Douglas en kies jouw parfum hier. Als je eenmaal jouw favoriete geur gevonden hebt, kan je deze in je winkelwagen betalen. Bij de betaalmethodes zal je Klarna naast PayPal, iDeal en Mastercard zien staan. Selecteer hier Klarna en rond je bestelling af. Als deze succesvol afgerond is, krijg je jouw bestelling zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Wat is het verschil tussen Eau de Toilette (EDT) en Eau de Parfum (EDP)?

Het verschil tussen Eau de Toilette (EDT) en Eau de Parfum (EDP) is dat Eau de Parfum sterker is qua lucht door de hogere intensiteit en de mate waarin de geuressence geconcentreerd is. EDP bevat de hoogste concentratie en hierdoor zal je geur minder snel vervliegen. Bij Eau de Toilette zal je parfum na enkele uren sneller vervliegen en zou je dus opnieuw moeten sprayen.

Bij welke winkels kan je Klarna gebruiken om Parfum te kopen?

Er zijn weinig winkels waar je Klarna kan gebruiken om parfum te kopen. Toch zijn er enkele winkels waar dit kan. Deze winkels vind je in ons overzicht.